Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
274 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Gratis verzending
Onze bestellingen worden binnen Nederland gratis verzonden.
 
Bestelling          
De gewenste dozen kunt u het makkelijkst bestellen via onze webshop. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].
 
Betaalmethode
U kunt bij dozenlatenmaken.nl veilig online betalen met Ideal, Sofort of per factuur. Bij betaling per factuur hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen.
Leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de KvK te Apeldoorn.
Alle door ons geleverde goederen blijven ons eigendom tot na betaling van de volledige factuur.
 
Levering
Wij streven ernaar om bestellingen binnen 8-10 werkdagen af te leveren. Heeft u een spoedbestelling? Wij stellen het op prijs als u dit vooraf telefonisch aan ons doorgeeft zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.
Wij leveren niet op de Waddeneilanden.
 
Leveringsvoorwaarden
De minimale afname is per product verschillend. De prijzen die worden genoemd op onze website zijn in euro's exclusief BTW.
Bij de productie van dozen hanteren wij standaard een aflevermarge van 90-110% van de bestelde hoeveelheid. De uiteindelijk geleverde aantallen zullen aan u worden gefactureerd.

Afmetingen dozen en verpakkingen
Wij vragen u om de binnenmaat van de doos te bestellen. De afmetingen worden weergegeven in lengte x breedte x hoogte.

België
Bij dozenlatenmaken.nl is het ook mogelijk om te bestellen vanuit België. De bestelling ontvangen wij graag via onze webshop en wij hebben voor een bestelling uit België uw BTW nummer nodig. Betaling verloopt via Sofort. Aan bestellingen die geleverd dienen te worden in België kunnen vrachtkosten verbonden zijn, informeert u hierover alvorens te bestellen.

Disclaimer
Er worden geen rechten ontleend aan de inhoud en foto's op deze website. De informatie en gebruikte foto’s op de webshop zijn met grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dozenlatenmaken.nl aanvaard geen enkele vorm van aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruik van de informatie of foto’s.
Mocht u naar aanleiding van de informatie op onze website toch nog met vragen of onduidelijkheden zitten omtrent het bestellen of leveren van de dozen, neemt u dan aub contact met ons op zodat we e.e.a. vooraf kunnen toelichten. Zo voorkomen we onnodige misverstanden die de kwaliteit van onze producten en service zouden kunnen belemmeren.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel 0341-21 73 41Heeft u vragen? Neem contact op met [email protected] of bel 0341-21 73 41