Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

De voordelen van maatwerk dozen

Een postdoos op maat is een goed idee. U voorkomt ermee dat de inhoud gaat schuiven, met mogelijke schade als gevolg. De postdoos heeft fefco code 0427. Het presenteert ook veel mooier. Bovendien voorkomt u ermee dat u de ontvanger opzadelt met onnodig veel karton. En voor de kosten hoeft u het ook al niet te laten.

Stel zelf uw postdoos samen

Postdozen bestellen is heel eenvoudig. Ga naar ‘Dozen op maat’ en selecteer de postdoos die u nodig heeft. In de juiste maat en in het gewenste aantal. Ook de kartonkwaliteit bepaalt u zelf: van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 6 mm. Op dezelfde manier bestelt u overigens ook vouwdozen en wikkeldozen.

Uw postdozen laten bedrukken

U kunt uw postdozen ook bij ons laten bedrukken; van zwart/grijstint tot fullcolour. We bedrukken zowel bedrijfsnamen, bedrijfslogo’s en slogans als fullcolour foto’s van het product. En bijvoorbeeld ook waarschuwingstekens en barcodes. We bedrukken uw dozen in eigen fabriek in Nederland. Dat doen we digitaal of, bij grotere oplages, met een traditionele druktechniek. We leveren uw bestelling binnen 8 tot 10 werkdagen bij u af. En met onze spoedservice zelfs vanaf 48 uur.

Ook standaard postdozen

Heeft u toch liever standaard postdozen? Dat kan natuurlijk ook, want we hebben altijd 2500 verschillende dozen op voorraad. Klaar om snel te worden beleverd. 
 
Toch liever standaard postdozen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven.

Postdozen bestellen bij Dozenlatenmaken.nl?

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Bestel direct