8.7
265 beoordelingen op:
Bel ons

Perfect passend voor uw product

Een verzenddoos op maat past perfect voor uw product. Gaat het om een klein en plat product? Bespaar dan verzendkosten door te kiezen voor een brievenbusdoos. Handig ook voor de ontvanger. Ook grotere producten verstuurt u goed en veilig met een verzenddoos. Via Dozenlatenmaken.nl stelt u zelf uw verzenddoos samen. U geeft de maten op, het gewenste aantal, de kleur (wit of bruin) en de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 7 mm. We leveren uw verzenddozen binnen 8 tot 10 werkdagen af bij u op locatie. Moet het sneller? Kies van voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Eventueel met bedrukking

U kunt uw verzenddoos ook laten bedrukken. Dit doen we in onze eigen fabriek, met onze geavanceerde inkjetprinter. We bedrukken in zowel zwart/grijstint als fullcolour. Dat kan een barcode zijn, maar ook een fullcolour foto van het product. En alles daartussenin. Zoals een bedrijfslogo, bedrijfsnaam en slogan. Of een leuk opschrift. U mist geen communicatiekans!

Ook verpakkingsmateriaal

Bestel bij ons ook het verpakkingsmateriaal. Zoals tape en dispensers, luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Interessant voor u? Neem dan even contact met ons op.

Of kies voor standaard verzenddozen

U kunt bij ons ook terecht voor standaard verzenddozen. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. Het grote voordeel is, dat we onmiddellijk kunnen leveren.

Daarom Dozenlatenmaken.nl

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk

Verzenddozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl?

Bestel direct