Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Vouwdoos op maat

Kies uw type doos
Kies het formaat en aantal
Kies eerst het type doos
Stel uw eigen doos samen
Voer eerst de maten van de dozen in

Hoe werkt het?

Stap 1

Als u dozen op maat wil bestellen moet u eerst een type doos kiezen. Wij hebben verschillende typen dozen:

  • Vouwdozen
  • Wikkeldozen
  • Postdozen / verzenddozen
  • Golfkartonplaten

Stap 2

Stel uw doos samen, vul de maatvoering van de doos in en bepaal het aantal. Wij leveren al dozen op maat vanaf 50 stuks!

Stap 3

Bepaal de kwaliteit van de kartonnen doos. Afhankelijk van wat u kiest bieden wij u de volgende mogelijkheden:

  • Enkelgolf 3 mm
  • Enkelgolf 4 mm
  • Dubbelgolf 4.5 mm
  • Dubbelgolf 6 mm

Alle soorten kartonnen dozen zijn zowel leverbaar in de kleur wit als in de kleur bruin.

Stap 4

Heeft u alles ingevuld? Voila! U heeft uw doos op maat samengesteld en kunt doorgaan met bestellen. Als u uw bestelling heeft geplaatst kunt u verwachten dat de dozen na circa 20-28 werkdagen bij u thuis of op de zaak worden bezorgd.

Uw doos op maat laten bedrukken?

Dat kan! Elke soort doos die u bij ons bestelt kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, slogan, bedrijfsnaam. Bedrukken is mogelijk in zwart / grijstint en in kleur.

Vouwdoos op maat

Bij Dozenlatenmaken.nl hebben wij twee soorten vouwdozen, de fefco 0201 en de fefco 0203. De Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) is de bekendste standaard doos. Het is een stevige doos die uw verzending goed beschermt. De Amerikaanse vouwdoos wordt gebruikt als opbergdoos of om producten te verzenden. Het is mogelijk om de Amerikaanse vouwdoos te laten bedrukken.

De vouwdoos fefco 0203 is gelijk aan de Amerikaanse vouwdoos. Maar de kleppen aan de onder- en bovenkant overlappen de hele open zijde van de doos. Daardoor is deze fefco 0203 extra stevig en kan deze uitstekend gebruikt worden voor het vervoeren en beschermen van zware producten. De vouwdoos wordt gebruikt als opbergdoos of om producten te verzenden. Het is mogelijk om de vouwdoos te laten bedrukken.

Bent u op zoek naar een vouwdoos op maat? Bij Dozenlatenmaken.nl stelt u zelf het volledige product samen, van type doos tot afmeting en van bedrukking tot inleg.